RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Arsenal trenger et mirakel

(Reuters/Scanpix)
Sist oppdatert:
Andrej Arsjavin drømmer om å vinne titler med Arsenal, men har nærmest gitt opp denne sesongen.

Arsenal er ikke mer enn tre poeng bak ligaleder Chelsea og er klare for utslagsrundene i mesterligaen. Likevel er ikke en av nøkkelspillerne særlig optimistisk med hensyn til at klubbens premieskap får påfyll i 2010.

Arsjavin er bekymret for klubbens nærmest evigvarende skadeliste – og tror rett og sett den kommer til å ødelegge en mulig suksessesong.

- Min største drøm er å vinne en tittel med klubben min. Det beste hadde vært ligaen eller mesterligaen. Men for å klare det trenger vi et mirakel – og det er å spille med vårt beste mannskap, sier Arsjavin til storavisen The Mirror – og tilføyer:

- Det tror jeg ikke vi har gjort en eneste gang denne sesongen.

Må spille
Selv har han vært nødt til å bekle rollen som midtspiss en rekke ganger denne sesongen – som følge av alle skadeproblemene. Og de siste ukene har russeren selv slitt med en skade, men likevel spilt kamper.

- Selv om høyrefoten gjør mindre vondt enn tidligere, prøver jeg fortsatt å unngå å sparke ballen med den på trening, sier Arsjavin.

- Situasjonen vår gjør det nødvendig å spille, selv om du bare har én frisk fot, tilføyer han.

I øyeblikket står bade Robin van Persie, Nicklas Bendtner, Theo Walcott, Gael Clichy, Johan Djourou og kaptein Cesc Fabregas på skadelisten. For å nevne noen.

Mot Everton lørdag ble i tillegg brasilianske Denilson båret av banen – etter å ha falt sammen i smerter. Midtbanespilleren var nylig tilbake fra skade, men må nå beregne mer tid i ro.

Tror ikke på nye
Det har vært spekulert i at Arsenal vil benytte overgangsvinduet i januar til å forsterke stallen – for å bøte på alle skadene. Bordeaux's Marouane Chamakh, Toulouse-spiller Andre-Pierre Gignac og West Hams Carlton Cole er nevnt som mulige nye menn inn på Emirates.

Arsjavin tror imidlertid ikke mange nye fjes etter nyttår.

- Jeg har på følelsen at Arsenal ikke kommer til å kjøpe noen nye spillere i vintervinduet. Skjer det, blir det i siste øyeblikk, sier han. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere