*Nettavisen* Sport.

- Arsenal ute av gullkampen

Både Manchester United-manager Alex Ferguson og Arsenal-manager Arsene Wenger tror at Highbury-laget er ute av gullkampen etter tirsdagens tap. Se bilder fra kampen her.

02.02.05 12:29

Med 4-2 på Highbury avskriver Ferguson Arsenals sjanser til ligagull. Arsenal er ti poeng bak Chelsea med én kamp mer spilt. Manchester United er åtte poeng bak - også med en kamp mer spilt.

- Begge managerne sa før kampen at uansett hvem som tapte, så var laget ute av gullkampen, oppsummerte Ferguson etter kampen.

Det er Wenger enig i.

- Det ser sånn ut ja. Vi vil aldri gi opp, men avstanden er altfor stor.

Stolt
United-manageren var stolt som en hane etter den imponerende seieren.

- Vi lå under to ganger og viste styrke i dag. Vi var mentalt sterke, viste enorm styrke og vinnervilje og spilte fantastisk fotball, sier Ferguson.

Han krysser nå fingrene for at det nærmest utenkelige skjer - at Chelsea begynner å tape fotballkamper.

- Vi kan vinne hver kamp resten av sesongen uten at det hjelper, men det viktige er at vi holder det gående sesongen ut, sier Ferguson.

- Tapte som lag
Arsenal-manager Arsene Wenger nektet å legge skylden på keeper Manuel Almunia etter kampen.

- Vi måtte jobbe hardt for våre mål. De måtte ikke jobbe like hardt for sine. Vi kom oss aldri etter at de tok ledelsen 3-2, men jeg skylder ikke på noen. Vi tapte som et lag, og er skuffet. Vi må reise oss alle sammen. Dette handler ikke bare om keeperen, sier han.

Og innrømmet at gulldrømmen brast med tirsdagens tap.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.