*Nettavisen* Sport.

- Arsenal vil ha Liverpool-vrakgods

Foto: AFP/Scanpix

Arsenal skal være interessert i å kjøpe den tidligere Liverpool-spilleren Alou Diarra.

05.01.06 10:14

Franskmannen Alou Diarra ble hentet til Liverpool fra Bayern München i 2002, men fikk aldri sjansen på Anfield. Nå spiller han for Lens hjemme i Frankrike, og det gjør han så bra at han er aktuell for Frankrikes VM-tropp. Så langt står Diarra med sju landskamper.

Midtbanespilleren kan være en erstatning for Patrick Vieira, skriver The Guardian torsdag.

Ingen i klubben vil bekrefte interessen overfor den engelske avisen. Men klubbens tidligere midtbanespiller Gilles Grimandi, som nå jobber som speider for Arsenal og Arsene Wenger, bekrefter at klubben følger en spiller i Frankrike.

- Jeg har reist mye den siste tiden, til nesten alle land. Men det er mange gode spillere i Ligue 1 i Frankrike. Vi kan komme til å forsøke å kjøpe en midtbanespiller der, sier Grimandi.

Diarra er en taklingssterk spiller av defensiv legning, og hans sju gule og ett røde kort på 17 ligakamper for Lens denne sesongen tyder på at han er tøff nok til å erstatte Patrick Vieira. Arsenal savner åpenbart sin tidligere kaptein, som i sommer ble solgt til Juventus.

Arsenal er også koblet til St. Etiennes Didier Zokora, men The Guardian hevder at denne interessen har kjølnet fordi ivorianeren skal spille i afrikamesterskapet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag