- Arsenal ville rappe oss

Foto: (AFP/Scanpix)

Tøffe beskyldninger mot Arsenal - selv om klubben kanskje ikke har gjort noe galt.

18.03.09 08:49

Arsenal er hete i de engelske avisene onsdag. Ikke bare anklages Cesc Fabregas for å ha spyttet etter Hull-manager Phil Browns assistent.

Nå anklager også Manchester Uniteds høyreback Rafael Arsenal for ulovlig å ha forsøkt å hente han og broren Fabio da Silva til England da de to var 15 år gamle.

Spillerne, som da var under kontrakt med Fluminense, hadde allerede vært på besøk hos Manchester United én gang. Men agenten ville ta de to med til England uten at den brasilianske klubben fikk vite det.

Ikke fornøyde
- Vi var ikke så altfor fornøyd med måten han opptrådte på, sier Rafael - nå 18 år gammel - til The Sun.

- Speideren sa han var fra Arsenal, og inviterte oss over til England for å trene. Den gangen hadde vi allerede vært hos Manchester United én gang, men det var med tillatelse fra Fluminense. Denne mannen ønsket imidlertid å ta oss med til England uten at noe ble sagt til Fluminense, fortsetter han.

- Men vi likte ikke det. Fluminense er klubben vi startet i, vi hadde vært der i tre år og de passet på oss, sier Rafael.

Ignorerte ham
Broren Fabio sa fra til brødrenes mor, og hun tok kontroll over situasjonen.

- Vi kunne skrevet under der og da. I så fall ville ikke Fluminense fått noe. Men vi ignorerte til slutt mannen som maset om Arsenal, sier Rafael.

Det skal sies at selv om mannen utga seg for å representere Arsenal, så finnes det ingenting som kobler ham til Arsenal eller bekrefter at han hadde fått i oppdrag å skaffe klubben brødrene.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.