RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Arsenals eneste utfordrer

Jose Mourinho er en selvsikker mann - åpenbart med god grunn. Denne sesongen skal han forvandle Roman Abramovitsjs milliarder til ligagull. Det klarer han ikke.

TV 2 Nettavisen tipper Chelsea på andreplass i Premier League kommende sesong. Det er den samme plasseringen de fikk i fjor - og som ikke var god nok til at Claudio Ranieri fikk beholde jobben.

Chelsea har nok en gang handlet inn et helt nytt lag.

I fjor skulle stjernespillere som Juan Sebastian Veron, Hernan Crespo og Adrian Mutu sørge for umiddelbar suksess. Nå er både Veron og Crespo borte, i tillegg til spillere som Marcel Desailly, Jimmy Floyd Hasselbaink, Jesper Grønkjær og Mario Melchiot.

Nå skal i stedet Arjen Robben, Paulo Ferreira, Petr Cech, Mateja Kezman, Didier Drogba, Tiago Mendes og Ricardo Carvalho forsøke seg. De sju kostet Abramovitsj over én milliard norske kroner.

Det koster å leke i Premier League.

TV 2 Nettavisen tror Chelsea blir en farlig utfordrer for Arsenal denne sesongen. Kanskje blir det den eneste reelle utfordreren, ettersom Manchester United virker svekket og Liverpool har for stor avstand å ta inn fra i fjor.

Problemet til Mourinho er at han bare har hatt noen uker på seg til å bygge opp en lagånd, en fellesskapsfølelse, en defensiv og en offensiv struktur i spillet. Det må nemlig sitte fra første stund - i alle fall om Arsenal holder samme nivå som i fjor.

De rødkledde londonrivalene tapte tross alt ikke én eneste ligakamp i fjor.

Plassering forrige sesong: 2. plass

TV 2 Nettavisens tips: 2. plass

Sannsynlig førstelag: Cehc - Ferreira, Terry, Carvalho, Bridge - Lampard, Makelele, Tiago, Robben - Kezman, Drogba.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere