RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Årsverste

Foto: Roy Hilmar Svendsen (iBergen.no)
Sist oppdatert:
Madeleine Giskes scoring etter 12 minutter var det eneste gledelige i kampen mot dumpekandidat Fløya i går.

(iBergen.no) : Etter 5-0-seieren over Amazon Grimstad sist helg, trodde mange at Arna-Bjørnar skulle klare å snu den negative trenden fra de siste kampene. Så feil kan man ta. Hjemme mot Toppseriens bunnlag var bergensernes spill ifølge Bergens Tidende preget av manglende innsats, feilpasninger og få gode avslutninger.

Arna-Bjørnar tok oppskriftsmessig ledelsen ved Madeleine Giske etter 12 minutter, men i det 24. minutt utliknet Fløya. Flere scoringer ble det ikke, og dermed kunne laget fra Troms notere seg for årets aller første poeng. Årsverste, konkluderte trener Morten Kalvenes.

– Vi tok selvkritikk i pausen på prestasjonsnivået. Heldigvis så vi en annen atferd i 2. omgang, men jeg ser ikke bort fra at vi fikk betale for en nonsjalant innledning gjennom samfulle nitti minutter, sier Kalvenes til BT.

Rødtrøyenes eneste hjemmeseier så langt i år, var mot Trondheims-Ørn i seriepremieren. I går var Sandviken på besøk i Trondheim, og gikk på et forsmedelig 3-0-tap mot de gule og blå.

Sandviken ligger nå på nest siste plass på tabellen med to poeng, mens Arna-Bjørnar har ligger på syvende, med syv poeng.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere