*Nettavisen* Sport.

- Åtte mill for Karadas

I løpet av de nærmeste dagene skal styret i Benfica avgjøre hvor mye de kommer til å kreve for Azar Karadas.

07.08.07 15:11

(iBergen.no): Søndag hadde Azar Karadas møte med Brann der partene gjorde opp status for spilleren. Dersom Karadas skulle bli aktuell for rødtrøyene kan de derimot vente å måtte bla opp en hel del.

- Syv mill
Kilder tett på Karadas’ portugisiske klubb Benfica forteller til iBergen.no at klubben, trolig torsdag, vil bestemme seg for en overgangssum på én million euro (ca åtte millioner kroner), dette opplyser også presseansvarlig i Benfica Ricardo Maia.

- Normalt sier vi ikke mye når det gjelder spillerne våre, men det er vel ingen hemmelighet at Azar (Karadas) er på vei vekk. Mest sannsynlig blir det avgjort på torsdag hvor mye vi kommer til å forlange. Vi ønsker en løsning som er til det beste for klubben og spilleren, sier Maia til iBergen.no.

- Vi har informasjon om at en overgangssum skal ligge på rundt én million euro, kan du gi en kommentar?

- Én million euro for Azar kan være aktuelt. Jeg ønsker ikke å si så mye om summer, men det vil ligger omkring der, men det er ikke avgjort, understreker Maia.

iBergen.no får også opplyst at Azar sin lønn ligger på omkring 300.000 euro per år (ca 2,4 millioner kroner), men Benfica verken avkrefter eller bekrefter at denne summen stemmer.

- Jeg kan si at han ikke er blant de best betalte spillerne, men vi kommenterer aldri tall, forteller Maia.

Ingen forhandlinger
Brann på sin side måtte punge ut etter at Ardian Gashi gikk til Fredrikstad og klubben hentet inn solide Hassan El Fakiri. Det har kostet og kan gå på bekostning av å hente inn Karadas.

- Det ble en del utgifter i forbindelse med signeringen av Hassan El Fakiri, men summer og lønnspolitikk i klubben er noe vi tar internt. Det møtet vi hadde søndag var et innledende møte der vi diskuterte helsen til spilleren og hvorvidt det er aktuelt for ham å komme tilbake til Norge. Det var ikke forhandlinger og vi har ikke tatt kontakt med Benfica, sier sportslig leder i Brann Roald Bruun-Hanssen til iBergen.no.

Azar Karadas har ikke svart på iBergen.nos henvendelser, mens Jack Karadas i en sms forteller at han ikke har noe å si på nåværende tidspunkt.

Karadas har ett år igjen av sin kontrakt med Benfica.

LES OGSÅ:
Karadas i Brann-samtaler

Les flere nyheter på iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.