RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Azar vil ikke starte

Sist oppdatert:
Mjelde ønsket å starte med Azar Karadas mot Brugge, men spilleren sa nei.

(iBergen.no) Etter et svært godt innhopp mot Fredrikstad som resulterte i scoring, ble Azar Karadas høyaktuell fra start i torsdagens UEFA-cupkamp mot Club Brugge. Men selv mener eidaren han ikke holder i 90 minutter ennå og har bedt Mjelde om å få starte på benken.

- Azar har bestemt selv at han ikke starter. Det er også en medisinsk vurdering bak dette. Han kunne selvsagt startet og blitt tatt av banen, men da kan han plutselig spille for mye. Dessuten så åpner kampene seg mer i 2.omgang, det blir mer rom og spillerne blir trøtte, sier Mons Ivar Mjelde som dermed lover Karadas spilletid.

- Starter på søndag
Men benketilværelsen varer ikke lenge for Karadas. For etter at det i dag ble klart at Robbie Winters blir ute i minst to uker til, er Azar høyaktuell på spissplass i de neste kampene på bekostning av Armann Björnsson og Joachim Sjöhage.

- Azar starter på søndag mot Odd, sier Mjelde som trolig kommer til å beholde Karadas på spissplassen til Winters er tilbake.

Sigurdsson uaktuell
Det som bør bekymre Brann-fansen mer en spisskabalen, er at Kristjan Örn Sigurdsson ikke spiller mot Brugge.

- Jeg fikk en overtråkk i venstre ankel mot Fredrikstad og kan ikke spille mot Brugge. Jeg hadde nok ikke kunne spilt kamp i morgen uansett. I dag kan jeg ikke løpe, men jeg håper jeg kan løpe litt i morgen, sier Sigurdsson til iBergen.no.

Håpet er at han blir klar igjen til søndagens viktige kamp mot Odd.

- Jeg håper det, men kan ikke være helt sikker, sier midtstopperen som blir erstatter med Knut Walde mot Brugge.

Fortsetter med Hassan
Eirik Bakke er tilbake fra sin karantene, men han klarer ikke å splitte duoen Andresen/El Fakiri som gjorde sine saker svært bra mot Fredrikstad.

- Jeg vil ikke gjøre for mange rokeringer i denne kampen og kommer til å fortsette med den midtbanen som spilte mot Fredrikstad, påpeker Brann-sjefen.

Branns lag:
Håkon Opdal - Cato Guntveit, Olafur Örn Bjarnason, Knut Walde, Erlend Hanstveit - Jan Gunnar Solli, Martin Andresen, Hassan El Fakiri, Petter Vaagan Moen - Armann Björnsson, Thorstein Helstad.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere