*Nettavisen* Sport.

- Babel klar for Hoffenheim

Foto: Javier Soriano (AFP)

Liverpool bekrefter at tyskernes bud er akseptert.

18.01.11 17:58

Slutten på januarvinduet nærmer seg, og dermed kommer det stadige nye meldinger fra overgangsmarkedet i England.

Tidligere på mandag ble det meldt at Liverpools Ryan Babel var på vei tilbake til Ajax, men så kom den tyske avisen Bild med en ny beskjed:

Babel er klar for den tyske bundesligaklubben Hoffeinheim, og kun den medisinske testen gjenstår før overgangen er et faktum.

Senere på mandag bekrefter Liverpool at de har godtatt Hoffenheims bud på sine egne nettsider, og at Babel har fått tillatelse til å diskutere de personlige betingelsene med klubben.

Den nederlandske landslagsspilleren kommer dermed til å erstatte Demba Ba på topp hos Hoffenheim, som tidligere i januar nektet å stille opp på trening for tyskerne fordi han ønsker seg vekk fra klubben.

Samtidig er tidligere Lyn-spiller Edu skadeplaget, og en Babel-overgang er dermed en sårt tiltrengt handel for klubben som kjemper i toppen av Bundesliga.

Om Liverpool tjener så mye på den eventuelle overgangen, er imidlertid et annet spørsmål.

Merseysiderne betalte drøyt 130 millioner kroner for nederlenderen da han kom til klubben fra Ajax i 2007. Ifølge den tyske avisen, skal summen Hoffenheim betaler for Babel nå beløpe seg på 7 millioner euro - drøyt 50 millioner kroner.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.