RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Bale bør komme til Real Madrid

Foto: Stephen Pond / Pa Photos
Sist oppdatert:
Tidligere Tottenham-stjerne flørter med waliseren.

I sommer flyttet Luka Modric fra Tottenham til Real Madrid. Stjernen fra Kroatia hadde lenge ønsket seg vekk fra White Hart Lane.

I helgen møtte han en tidligere lagkamerat på banen, da Kroatia slo Wales 2-0 i VM-kvalifiseringen til mesterskapet i Brasil i 2014. Det er selvfølgelig snakk om Gareth Bale. Også den raske vingen har tidligere blitt koblet bort fra Tottenham, og Modric er ikke i tvil om hvor han bør dra.

- Hadde vært utrolig
Tidligere Tottenham-manager Harry Redknapp har også nylig uttalt at Bale er god nok til å spille hvor som helst i verden.

- Harry har rett. Det hadde vært utrolig om Gareth kom til Real Madrid, sier Modric ifølge Sky Sports.

- Jeg tror han kan gjøre det. Han er god nok til å spille på det høyeste nivået. Jeg håper han kommer til oss, sier kroaten videre.

Bale kom til Tottenham fra Southampton og har i løpet av noen sesonger etablert seg som en av klubbens beste spillere.

- Det var hyggelig å se min gamle venn igjen, og spille mot ham. Han er en toppspiller. Vi tok en prat etter kampen, sier Modric.

- De to beste
Den kroatiske midtbanespilleren mener Real Madrid vil gjøre Bale til en bedre spiller. Han mener Bale og lagkamerat Cristiano Ronaldo er de to beste vingene i verden.

- Hadde vi hatt Bale og Ronaldo på vingene, ville laget vårt bedre enn det er nå. Og det ville gjort Gareth til en bedre spiller, sier han.

- For meg så er dette de to beste vingene i verden, avslutter kroaten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere