RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Bale bør straffes

Foto: IAN KINGTON (Afp)
Sist oppdatert:
Her går Bale veldig lett i bakken.

Tottenham vil nok helst glemme søndagens 5-2-tap for erkerival Arsenal så fort som mulig, men det burde de ikke få lov til, mener tidligere toppdommer Graham Poll.

Poll mener nemlig at Tottenham aldri skulle hatt straffesparket som ga dem 2-0 i første omgang, og at Det engelske fotballforbundet (FA) burde straffe Bale for filming etterkant.

- Lite kontakt
Episoden han sikter til skjedde etter en drøy halvtime på Emirates. Luka Modric spilte Bale nydelig gjennom, og i kamp med to Arsenal-forsvarere når han ballen før keeper Wojciech Szczesny, spiller den forbi keeperen og går i bakken.

Tilsynelatende veldig lett, og studerer man reprisene er det ikke mye som tyder på voldsom kontakt mellom Szczesny og Bale i duellen, men at Kieran Gibbs er borti foten til Bale.

Dommer Mike Dean ser det hele fra midten av banen og blåser straffe, men unnlater å gi kort til Arsenals keeper eller Gibbs.

- Dersom det var en forseelse, burde det vært rødt kort for keeperen, og kanskje Dean hadde sine tvil og lot ham være på banen, skriver Graham Poll i sin spalte i Daily Mail.

- Reprisen viser at Bale ikke ble felt, men jeg legger ikke skylden på Dean for at han ble lurt, jeg ser heller på oppførselen til Bale og ønsker at FA kan ilegge straff for filming i etterkant, mener Poll.

Bale er forøvrig den eneste spilleren som fra før av hadde to gule kort for filming.

Dømte godt
For øvrig mener Poll at Dean dømte en god kamp. Han avviste to Arsenal-søknader om straffer i førsteomgangen, og utvisningen av Scott Parker mot slutten var det ingen tvil om.

Til tross for at de tidlig havnet under 2-0, feide Arsenal etter hvert over et blekt Tottenham og vant til slutt 5-2. Dermed er de bare sju poeng bak sin naborival, og Tottenham skal ikke føle seg så sikker på Mesterliga-plass likevel.

Hva mener du? Burde Bale fått straff for filmingen? Ta debatten nedenfor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere