RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ballack og Lampard like

Foto: REUTERS
Sist oppdatert:
Jose Mourinho insisterer på at det ikke blir noen spesialbehandling av hans nye stjernespillere kommende sesong.

Chelsea-manageren råder over et mannskap som er enhver fotballtreners våte drøm. Men til tross for nysigneringene Andrej Sjevtsjenko og Michael Ballack, som allerede er veletablerte verdenssjerner, vil ikke Mourinho høre snakk om noen forskjellsbehandling.

Chelsea er nemlig allerede et mesterlag.

- Ballack og Sjevtsjenko kommer til et mesterlag. Det er ikke er lag som er avhengig av at de blir stjerner, vi er allerede mestere, sier Mourinho til Sky Sports.

- Ingen spillere i Chelsea hadde vunnet noen titler før jeg kom hit. Hverken John Terry, William Gallas eller Frank Lampard hadde noenting.

- Nå kommer de nye store gutta hit, men det står allerede store gutter her og venter. Det er ingen forskjell i klubbstatusen til Ballack og Lampard, understreker den eksentriske manageren.

På spørsmål om hvorfor han signerte Ballack og Sjevtsjenko, siden han tydeligvis allerede har et mesterlag, svarte Mourinho kort og godt:

- Jeg trengte bare litt ekstra verdensklasse i laget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere