*Nettavisen* Sport.

- Banket Joe Cole til blods

Foto: (foto: scanpix)

Joe Cole ble mishandlet til blods på et nachspiel i helgen. Klokken 05.30 søndag morgen ble han funnet av en drosjesjåfør, kraftig forslått.

11.01.06 08:35

- Cole hadde blod både i ansiktet og på kroppen, sier drosjesjåføren.

Tur på byen
Det var etter lørdagens seier i FA-cupen mot Huddersfield (2-1, red.anm) at Cole bestemte seg for å ta seg en tur på byen. Sammen med John Terry havnet Cole på nattklubben Embassy, der duoen traff på West Ham-spillerne Bobby Zamora og Anton Ferdinand.

Ifølge The Sun begynte kvartetten å feste hardt med en gruppe modeller, deriblant 19 år gamle Keeley Hazell. Senere på natten inviterte Hazell til nachspiel i sin leilighet, og det var der det gikk galt for Cole. Han satt og snakket med Hazell, og ifølge rapportene kom de «veldig godt overens».

- Alle hadde drukket en del. Plutselig gikk en annen beundrer av Keeley løs på Cole. Mannen var helt gal og rundjulte Cole, sier en kilde til The Sun.

- Så ut som en gangster
Avisen skriver at Cole til slutt klarte å ta seg ut av leiligheten via et vindu. Klokken 05.30 om morgenen søkte han hjelp hos et drosjefirma.

- Han var i svært dårlig forfatning. Ingen kjente ham igjen først. Han så mer ut som en gangster enn en fotballproff verdt millioner, sier drosjesjåføren som hjalp Cole.

- Han hadde blod både i ansiktet og på kroppen. Det var åpenbart at han hadde vært i slagsmål, og at han hadde fått skikkelig juling, sier sjåføren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.