RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

- Banket Joe Cole til blods

Sist oppdatert:
Joe Cole ble mishandlet til blods på et nachspiel i helgen. Klokken 05.30 søndag morgen ble han funnet av en drosjesjåfør, kraftig forslått.

- Cole hadde blod både i ansiktet og på kroppen, sier drosjesjåføren.

Tur på byen
Det var etter lørdagens seier i FA-cupen mot Huddersfield (2-1, red.anm) at Cole bestemte seg for å ta seg en tur på byen. Sammen med John Terry havnet Cole på nattklubben Embassy, der duoen traff på West Ham-spillerne Bobby Zamora og Anton Ferdinand.

Ifølge The Sun begynte kvartetten å feste hardt med en gruppe modeller, deriblant 19 år gamle Keeley Hazell. Senere på natten inviterte Hazell til nachspiel i sin leilighet, og det var der det gikk galt for Cole. Han satt og snakket med Hazell, og ifølge rapportene kom de «veldig godt overens».

- Alle hadde drukket en del. Plutselig gikk en annen beundrer av Keeley løs på Cole. Mannen var helt gal og rundjulte Cole, sier en kilde til The Sun.

- Så ut som en gangster
Avisen skriver at Cole til slutt klarte å ta seg ut av leiligheten via et vindu. Klokken 05.30 om morgenen søkte han hjelp hos et drosjefirma.

- Han var i svært dårlig forfatning. Ingen kjente ham igjen først. Han så mer ut som en gangster enn en fotballproff verdt millioner, sier drosjesjåføren som hjalp Cole.

- Han hadde blod både i ansiktet og på kroppen. Det var åpenbart at han hadde vært i slagsmål, og at han hadde fått skikkelig juling, sier sjåføren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere