- Bare målene manglet

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Landslagssjef Nils Johan Semb var veldig godt fornøyd med måten hans lag gjennomførte kampen mot Skottland på – med ett unntak: Scoringene manglet.

21.08.03 00:51

Men Semb understreket også at den uhyre viktige EM-kvalifiseringskampen mot Bosnia om et par uker, blir en helt annen.

- Bosnia er nok vesentlig bedre enn Skottland. Jeg ble nok litt skuffet over det skottene viste i dag. De skapte veldig lite, sier landslagssjefen til TV 2 Nettavisen.

Fikk svar

På forhånd etterlyste landslagssjefen en sterk midtbane. Og han fikk svar til gangs fra spillerne i den lagdelen, spesielt fra Martin Andresen og Jan Gunnar Solli.

- De nye markerte seg veldig bra. Men det gjenstår å se om de etablerer seg videre. Vi får se om de er like gode i en annen type kamp, der vi ikke er så dominerende som i dag. Mot Bosnia blir det en helt annen kamp. Det er prestasjonene som avgjør om hvem som spiller.

- I dag synes jeg vi får til veldig mye bra, spesielt i andre omgang. Da skaper vi også mange sjanser, og jeg synes vi burde scoret på et par av dem. Effektiviteten var ikke god nok i dag. Jeg håper den blir bedre neste gang, sier Semb.

Justerer

Det norske laget spilte mye mer langs bakken enn i tidligere kamper, men det ble veldig omstendelig før pause. Da skapte Norge svært lite.

- Det gjelder å komme inn i en jevn rytme i blandinga mellom det å slå lang og kort. Vi justerte litt i pausen. Og det ble røre da vi slo en del langt i 2. omgang, understreker han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.