*Nettavisen* Sport.

- Bare tull at vi vil kjøpe Braaten

Foto: Scanpix

- Bare tull, sier VIF-direktør Kjetil Siem om at klubben skal være på jakt etter Rosenborgs Daniel Braaten.

23.06.05 11:28

Adresseavisen skrev torsdag at Vålerenga ønsket seg Braaten, og at Oslo-klubben kunne komme til å gjøre et nytt forsøk på den tidligere Skeid-spilleren i løpet av sesongen.

- Det er bare tull at vi skal forsøke å hente ham i år. Jeg har allerede snakket med Rune Bratseth i dag om dette. Han lurte på hva dette var for noe. Her nevnes det en prosess som overhodet ikke er reell, sier Siem oppgitt til TV 2 Nettavisen.

- Det som er fakta er at hvis han skulle ønske seg bort, så er det naturlig at de som var interessert i ham da han gikk til RBK, også er interessert da. På samme måte så gjelder det at hvis spillere varsler at de ønsker seg til Oslo, så er det klart Vålerenga kan være et alternativ, fortsetter han.

Han avviser også at klubben vil forsøke å overta det samarbeidet Rosenborg nå har med Skeid.

- De har jo en avtale allerede. Det jeg har sagt og mener er at det ville vært mer naturlig om en Oslo-klubb som Skeid samarbeidet med en annen Oslo-klubb. Jeg mener at vi som jobber i Oslo, må jobbe for Oslo-fotballen. Vi må verne mer om Oslo-fotballen. Vi må se på den som enhet, fastslår Siem.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.