RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Barnslig av Frankrike

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Frank Lampard mener de franske stjernene oppførte seg barnslig etter den utrolige snuoperasjonen som ga fransk 2-1-seier over England.

FRANKRIKE - ENGLAND 2-1: Chelsea-stjernen lå an til å bli matchvinner da klokka passerte 90 minutter i søndagens storkamp mellom England og Frankrike. Lampard scoret med en heading i det 38. minutt.

To mål på overtid av Zinedine Zidane snudde kampen totalt.

- Barnslig
Og oppførselen til de franske stjernene etter den dramatiske snuoperasjonen, falt ikke i smak hos Frank Lampard. Han ble sjokkert og skuffet over den elleville jubelen og syngingen fra den franske garderoben.

- Det var mange skuffede mennesker i vår garderobe, og det hjalp ikke at de sang franske sanger i nabogarderoben. Det provoserte oss skikkelig. Jeg tror ikke vi hadde gjort det samme om vi hadde vunnet kampen, sa Lampard ifølge The Sun.

- Det var litt barnslig å oppføre seg sånn. Det var bare den første kampen - de har ikke vunnet turneringen, konkluderte Chelseas målfarlige midtbanespiller.

Strafferedning
Lampard kan ikke huske å ha opplevd noe lignende som den franske snuoperasjonen.

- Vendepunktet var definitivt strafferedningen. Jeg synes Mikael Silvestre burde vært utvist, og det ville gjort en stor forskjell om Frankrike hadde blitt tvunget til å spille med 10 mann de siste 20 minuttene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere