RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

- Baros blir i Villa

Sist oppdatert:
Milan Baros har tatt en prat med Martin O’Neill. Nå ser det ut til at tsjekkeren blir i Aston Villa.

Mye tydet på at Baros hadde spilt sin siste kamp for klubben etter at han gikk glipp av oppkjøringen til årets sesong på grunn av en hælskade. Sist sesong ble det bare åtte ligamål på den tsjekkiske spissen, og forholdet til daværende manager David O’Leary var heller ikke det beste.

Og i sommer var flere klubber interessert i å hente spissen, deriblant Hamburg, men Baros skal ifølge Martin O'Neill være innstilt på å bli.

- Jeg har snakket med Milan, og dersom han følte at han var i våre planer – noe han selvsagt er – så tror jeg han ønsker å bli. Det har vært snakk om andre klubber som var interesserte, men jeg vil ikke at han skal gå nå, sier O’Neill til The Sun.

Den tidligere Liverpool-spissen er tilbake i trening, men han har ingen mulighet til å rekke kveldens hjemmekamp mot Reading. Martin O’Neill får da sin hjemmedebut, og det er ventet at han vil få en vanvittig mottakelse av fansen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere