RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Paul Gilham (Getty Images / All Over Press)

- Barton gikk over streken

Sist oppdatert:
QPR-manager Neil Warnock reagerer på Joey Bartons verbale salve mot lagkamerat Adel Taarabt.

Oslo (ANB): Det var i kjølvannet av 1-1-kampen mot Blackburn lørdag at Barton kom med de aktuelle uttalelsene til britiske Talksport. Den kontroversielle midtbanespilleren mente lagkameraten fortsatt har til gode å vise genialiteten han angivelig skal være i besittelse av – og gikk langt i å hevde at marokkaneren oppfører seg sytete.

Nå innrømmer manager Neil Warnock at klubbens kaptein gikk vel langt i sine uttalelser.

- Det han sier om Adel er litt over streken. Hvis han vil at Adel skal jakte ballen og takle, vil han aldri komme til å gjøre det, sier han til ESPN.

Lovprises
Warnock har foreløpig ikke konfrontert den tidligere Newcastle-profilen med de kontroversielle uttalelsene, men varsler at saken ikke er lagt død.

- Jeg har ikke snakket med ham. Dere har bare referert hva han skal ha sagt. Jeg tar meg sannsynligvis en prat med han, og hører hva han faktisk sa, sier QPR-sjefen.

Warnock har tidligere lovpriset 22 år gamle Taarabt for hans fotballferdigheter – men har samtidig innrømmet at marokkaneren kan være vanskelig å styre for en manager.

- Du må se hva han er god til, og vi hadde aldri vært der vi er uten ham, sier han.

Kritikk
Taarabt var kaptein på QPR-skuta da London-klubben spilte seg opp i det gode selskap forrige sesong. Da Joey Barton ble hentet til klubben i høst ble han imidlertid fratatt kapteinsbindet.

Nå får altså marokkaneren en lite hyggelig attest fra lagets nye sjef.

- Spørsmålet er ikke om folk gir ham gode råd, det er mer om han tar dem til seg. Dette er høyeste nivå i fotballens verden, og hvis man ikke er klar til å jobbe hardt, slår man ikke gjennom, sa Barton til britiske Talksport.

- Hvis jeg var Adel, og hadde hans evner, ville jeg ikke risikert å mislykkes fordi jeg ikke jobbet hardt nok, fortsatt han – og tilføyde til slutt:

- Jeg kom hit og fikk høre at han er et geni, men det har jeg til gode å se. Jeg vet ikke om det kommer av at han ikke jobber hardt nok, eller om han har en tendens til å surmule, sier han.

Taarabt scoret 19 mål i opprykkssesongen, men har til gode å gjøre mål for klubben denne sesongen. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere