RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Basso kan gjøre store ting

Ivan Basso Liquigas trofe sammenlagtseier Giro d Italia 2010
Ivan Basso Liquigas trofe sammenlagtseier Giro d Italia 2010 Foto: Tim De Waele (@TDWSport.com)
Sist oppdatert:
Vicenzo Nibali er full av lovord om Ivan Basso før Giro d'Italia.

Ivan Basso har hatt en trå innledning på sesongen. Selv om sykdom må ta deler av skylden, står veteranen ribbet for resultater kun dager før sesongens store mål – Giro d’Italia.

En som har tro på at Basso kan levere et godt resultat er lagkamerat i Liquigas Vicenzo Nibali.

- Jeg så Ivan på treningsleiren på Tenerife. Han var ikke i toppform, på grunn av uhellene. Men på Tenerife ville han gjerne komme tilbake på sporet ved å trene hardt, som kun han kan. Jeg må si at han forbedret seg mye i løpet av de dagene. Etter det har jeg sett at formen hans har vært stigende i Giro del Trentino og Romandiet rundt. Jeg er sikker på at han kan gjøre store ting i Giro d’Italia, sier Nibali til Radio Sportiva, ifølge feltet.dk.

Nibali selv står over årets giro. Han satser i stedet på Tour de France. På tross av dette er han godt orientert om ikke i paddeflate Danmark.

- Det kam skje mye i et løp på 21 dager. Etappene i Danmark blir harde på grunn av vinden, så man må være oppmerksom fra start. På de mellomharde etappene går det av og til så fort at feltet eksploderer. Normalt sitter rytterne fremme og er oppmerksomme på det, så det er vanskelig å få noe til å skje, men kanskje skjer det, avslutter han.

PS: Ivan Basso ble nummer 22 i Giro del Trentino og 33 i Romandiet rundt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere