RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Be om unnskyldning

Sist oppdatert:
Den mye omtalte Tre Kronor-trioen risikerer å bli utestengt fra landslaget for all fremtid dersom de ikke ber om unnskyldning.

- De må ta sitt ansvar, sier forbundsordfører Christer Englund til Aftonbladet.

Etter Sveriges seier mot Russland i går meddelte det svenske hockeyforbundet at Kristian Huselius, Andreas Lilja og Henrik Tallinder er utestengt fra Tre Kronor resten av sesongen. VM i Østerrike i vår er dermed uaktuelt for de tre.

Hvis trioen derimot tar ansvar, viser anger og ber om unnskyldning, åpnes det for at de kan representere Sverige på ishockeybanen i fremtiden.

- Å forlate et hotell midt på natten inngår ikke i spillereglene. Det er helt uakseptabelt. Å ta med en jente opp på rommet er også uakseptabelt. Å utsette jenta for denne fornedringen er et moralsk spørsmål ettersom politiets utredning ikke har fattet noen dom, sier Englund videre.

Huselius, Lilja og Tallinder har innrømt seksuell aktivitet med den fulle 21-åringen som har anmeldt de tre for voldtekt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere