- Beckham avverget slåsskamp

Foto: FRANCOIS-XAVIER MARIT (AFP/SCANPIX)

Gikk imellom Steven Gerrard og John Terry.

01.07.10 10:16

Det kokte i den engelske troppen under VM, og vondt ble vesentlig verre da eks-kaptein John Terry på en pressekonferanse snakket åpent om den interne misnøyen.

Blant dem som likte soloutspillet dårlig, var nåværende England-kaptein Steven Gerrard.

Ifølge The Sun skal det ha blitt svært opphetet stemning mellom Terry og Gerrard. Så opphetet at David Beckham, som var i VM som et slags mellomledd mellom trener Fabio Capello og spillerne, måtte gå imellom for å hindre at det ble en real nevekamp.

- Beckham grep inn som fredsmekler. Han snakket med begge og løste konflikten. Han fikk renset luften og avverget situasjonen før det utartet, sier en anonym kilde til The Sun.

England røk altså ut i åttendedelsfinalen i VM, uten å ha imponert i en eneste kamp. Foreløpig er det uklart om Fabio Capello får fortsette som landslagssjef. Fortsetter han, har han allerede varsler at det blir utskiftninger blant spillerne.

The Sun har for øvrig lansert David Beckham som mulig ny landslagssjef. Å si at dagens positive Beckham-historie er plantet for å skape oppslutning om avisens egen kandidat, blir naturligvis i beste fall en spekulasjon.

Selv skal Beckham ha sagt at han ønsker å satse som spiller fram til EM-sluttspillet om to år. Også det ifølge anonyme The Sun-kilder.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Fotball-VM 2010

Mest lest på Sport

Annonsebilag