RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Beckham er en komplett spiller

Foto: SCANPIX/REUTERS/Sergio Perez
Sist oppdatert:
Real Madrid og Portugals Luis Figo hyller David Beckham som «den komplette spiller». Hva mener du?

Figo har latt seg imponere av mannen som etter hvert er blitt like kjent for hårfrisyrer og klesstil som for fotball.

Komplett
- Beckham er kommet til Real Madrid og blitt en komplett spiller. Den erfaringen han har fått på Bernabeu har gjort han til en mye bedre spiller og en sterkere leder for England, sier Figo

Figo er imponert over hvor raskt Beckham har tilpasset seg en rolle på sentral midtbane, og han tror det kan være en passende posisjon for han også på det engelske landslaget.

- Det er en posisjon som passer han perfekt fordi han er alltid involvert i spillet og hans kvaliteter gjør at han passer til å spille der i Spania.

Arbeidshest
Figo er også mektig imponert over Beckhams arbeidsmoral.

- Jeg kan ikke huske mange andre spillere som har hatt den evnen til å dekke så mye av banen som det Beckham gjør. Hans arbeidsmoral er ulik det jeg har sett hos andre spillere tidligere, sier Figo.

Da Beckham kom til Real Madrid hevdet onde tunger at det først og fremst var fordi han hadde et enormt kommersielt potensial som Real kunne utnytte. Figo ser i hvertfall sportslige grunner til å ha Beckham hos katalanerne.

- Han har bevist at det ikke bare handler om å selge trøyer. Han er veldig viktig for laget. Han har også gjort oss sterkere, sier en svært imponert Luis Figo til The Mirror.

Hva mener du om David Beckham? Er han en utrolig fotballspiller eller bare tidenes største playboy?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere