RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Beckham er som en bror

Sist oppdatert:
Landslagstrener Sven-Göran Eriksson ser på David Beckham som en "bror", og hevder at kapteinen kan spille sentral midtbane for England.

Englands populære landslagstrener sier de ikke har noe far-sønn-forhold, fordi han ser på forholdet deres som mer broderlig.

Sentralt på England
Eriksson hinter også om at Beckhams imponerende sesong som sentral midtbanespiller for Real Madrid kan bety at han får sjansen i samme rolle også på England.

I et program som vises på Sky Sports i morgen, beskriver Eriksson sin kaptein som både karismatisk og en populær leder.

- Det er veldig, veldig vanskelig å ikke like David Beckham. Det er faktisk umulig. Jeg tror ikke han har noen fiender noe sted. Folk hører på ham når han snakker, sier han.

Eriksson synes Beckham har utviklet seg som spiller etter at han forlot Manchester United til fordel for Real Madrid. 28 år gamle Beckham ble nesten utelukkende brukt på høyresiden under Sir Alex Ferguson.

- Han har vist at han er en smart taktiker. Han kan være en playmaker, sier Eriksson.

Burde ikke fått rødt
I det samme programmet uttaler Glenn Hoddle at Beckham kunne ha unngått det røde kortet han fikk for å sparket argentinske Diego Simeone under VM i 1998, som førte til at han fikk en hel nasjon på nakken.

- Det var idiotisk gjort. Kanskje hvis han hadde vært hundre prosent konsentrert, så ville han ikke ha gjort det. Men jeg har aldri lagt skylden på Beckham. Dommeren burde ha nøyd seg med et gult kort, sider Hoddle.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere