RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

- Beckham velkommen til Milan

Italienske medier har spekulert i om David Beckham skal trene med AC Milan, og stjernen skal være velkommen.

Når den amerikanske sesongen er over, vil David Beckham prøve å finne en annen klubb å trene i for å holde formen på topp. Arsenal har blitt nevnt, men nå er AC Milan den sterkeste kandidaten ifølge italienske medier.

Avisene i støvlelandet skriver også at dette kan føre til at Milan i etterkant legger inn bud på Beckham, men klubbens president Adriano Galliano har selv ikke hørt noe bekreftende fra engelskmannen.

– Jeg vet ikke noe om at Beckham skal trene med oss, men hvis han ønsker det er det ikke noe problem. Han har jo tidligere hatt ønske om å begynne og spille for Milan, men jeg har ikke pratet med han siden kvelden før han skrev kontrakt med LA Galaxy, sier Galluano til The Guardian.

David Beckham ønsker å holde seg i toppform også utenom den amerikanske sesongen, sånn at han stadig kan være tilgjengelig for det engelske landslaget.

England har hatt en svært god åpning av VM-kvalifiseringen, og står så langt med tolv poeng og full pott. Beckham har startet alle fire kampene på benken, men landslagssjef Fabio Capello har latt 33-åringen få spilletid hver eneste match.

– Det er virkelig morsomt å spille for England, og det er en stor ære å få være en del av dette laget som gjør det så godt og spiller så fantastisk fotball, sier David Beckham til BBC.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere