RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Cornelius Poppe (Scanpix)

- Bedre enn naturgress

Sist oppdatert:
COLOR LINE STADION (TV2 Nettavisen): Odd ville ikke bruke kunstgresset som unnskyldning for tapet mot Aalesund. Men de fikk følelsen av at noen avlyste julaften da de ble ranet på slutten.

- Banen var kjempefin, sa Odds assistenttrener Gaute Larsen om dekket. Også spillerne skrøt av banen.

- Helt suveren, mente Christian Flindt Bjerg.

- Den får terningkast seks av meg. Dette må bare andre se og lære av, sa Flindt Bjerg til TV 2 Nettavisen etter kampen.

- Det er bedre å spille på dette underlaget enn på naturgress, mente den danske midtbanespilleren, som også mente at både stadion og publikum også var fantastisk.

- Lagene som kommer hit for å spille trenger ikke å grue seg. Men de kan heller ikke skylde på dårlig bane om det går galt, la Flindt Bjerg til.

Snytt for juleaften
Han var naturlig nok skuffet etter tapet, og først måtte han sitte lenge og bare stirre i gulvet i garderoben før tankene kom.

- Jeg føler meg som en liten unge som har gledet meg til julaften, men når dagen kommer får jeg høre at den er avlyst, sa Flindt Bjerg.

Han kunne knapt tro at alle poengen ble igjen i Ålesund.

- Vi spilte godt. I andre omgang spiller vi rett og slett Aalesund ut. Jeg tror dette er den beste bortekampen vi har spilt siden jeg kom til Odd. Man må finne opp et nytt ord for å beskrive hva jeg føler nå. Det er surrealistisk. Det bitreste tap jeg har opplevd noengang, sa en tydelig skuffet danske.

Men det gjelder å ikke deppe for lenge.

-Nå ser vi bare framover. Vi får huske på at vi spilte en god kamp, avslutter han.

Også Gaute Larsen var sjokkert over sluttminuttene som senket Odd.

- Vi skulle bare punktere kampen, vi hadde den i vår hule hånd, sa assistenttreneren til TV 2 Nettavisen.

- Vi ledet flatterende 1-0 etter første omgang. Men i andre gjør vi nesten alt rett. Vi er tålmodige og er så nære å få det avgjørende målet. Det sies ofte at mål preger kamper, og det gjaldt til det fulle her. Da de fikk utligningsmålet, ble de løftet frem på en bølge av publikumsjubel, og dessverre fikk de et mål til, sukket en skuffet Larsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere