RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Bedre følelse enn mot Nederland

Sist oppdatert:
De norske jentene fikk stryk av Russland, men var likevel i bedre humør enn etter kampen mot Nederland.

ST. PETERSBURG (TV 2 Nettavisen): NORGE - RUSSLAND 22-26: For tredje gang på under en måned taper Norge med fire mål for Russland, likevel var stemningen langt bedre enn etter uavgjortkampen mot Nederland mandag.

- Det er alltid kjipt å tape, men det er nesten sånn at det var bedre å tape mot Russland enn å spille uavgjort mot Nederland, forklarer Camilla Thorsen til TV 2 Nettavisen.

Og får støtte av lagvenninnene.

- Det tror jeg nok alle er enig i, sier Kristine Lunde.

Kari Mette Johansen spilte en stor andre omgang, men klarte ikke helt å glede seg over sin egen prestasjon i og med at det ble tap. Men også hun hadde en bedre følelse enn etter Nederland-kampen.

- Russland er et mye bedre lag og har en mye større bredde enn oss. Vi kjemper og slåss gjennom hele kampen og står sammen. Følelsen er bedre i dag enn i går, for i går føltes det egentlig som om vi hadde tapt, sier Larvik-vingen.

Marit Breivik forstår godt spillerne, og synes forklaringen er enkel på hvorfor de føler det slik.

- Det har nok først og fremst sammenheng med at Nederland er svakere på papiret og vi har stilt noen krav til oss selv som tilsier at dem bør vi slå, sier hun.

Fredag skal Norge spille mot Kroatia i den siste kampen i hovedrunden. Dersom Sør-Korea slår Nederland og Norge vinner sin kamp, blir det kamp om 7. plassen lørdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere