- Bedre med fighting enn ingenting

Midtbanekrigeren Tommy Svindal Larsen tenker ikke på konsekvensene før han går inn i taklingene.

ODD STADION, SKIEN (TV 2 Nettavisen): Det har så langt ført til tre gule og ett rødt kort for den hjemvendte Tysklands-proffen, som bare har spilt høstsesongen i Skien. Mot Ham-Kam i går kveld pådro 34-åringen seg først et tvilsomt gult i første omgang etter en for sen takling midt på banen.

Men det neste kortet hersket det ingen tvil om. I andre omgang tok han rennafart for å stoppe et kontringsforsøk til Petter Vågan Moen. Moen gikk overende og dommer Kjetil Sælen kunne ikke gjøre annet enn å dra opp det gule en gang til, og som kjent resulterer det i rødt.

- Litt unødvendig, kanskje?

- Jeg følte at jeg skulle rekke ham, men kom dessverre for sent. Det nytter ikke å tenke på hvor mange kort du har fra før av, svarer Svindal Larsen og understreker:

- Det er mye bedre å fighte enn å ikke gjøre noe i det hele tatt. Til slutt viser det resultater som taler til vår fordel, tror Tommy.

- Har du fått mange røde i løpet av karrieren?

- He he. Jeg fikk ett da jeg var 17 for å ha spyttet på dommeren, mimrer han.

Svindal Larsen vil ikke spekulere i om alle kortene for Odd denne sesongen har vært med på ødelegge.

- Som sagt tror jeg innsats som kanskje gir noen gule til slutt, gjør at vi ender på en grei tabellplassering, sier han til TV 2 Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.