*Nettavisen* Sport.

- Begge burde fått straff

- Det er helt urimelig at bare en fikk straff etter slagsmålet mellom John Carew og John Arne Riise, mener fotballagent Per A. Flod.

09.09.03 22:09

John Carews agent og rådgiver reagerer med vantro etter at kun den nybakte Roma-spilleren fikk en reaksjon fra Norges fotballforbund (NFF) etter hendelsen mellom de to storstjernene i går kveld.

- Det skal to til for å lage en krangel. At kun en av dem sendes hjem etter at de har skværet opp, er helt uforståelig, sier Per A. Flod til TV 2.

Reagerer på NFF

Flod sier til TV 2 at han synes NFF har håndtert saken på helt feil måte.

- Versjonen de ga på pressekonferansen før kampen avviker fra den jeg har fått, for å si det sånn, sier John Carews agent og rådgiver.

- Carew synes dessuten det er trist og leit at han ble satt ut av laget alene, legger Flod til - uten å legge skjul på at han synes John Arne Riises oppførsel burde kvalifisert til det samme.

Liverpool-stjernen spyttet gjenntatte ganger på Carews sko foran hele spillergruppen på gårsdagens trening.

Sammen mot vold

HTML EMBED
SI DIN MENING:
Slåsskamp på landslaget. Riktig å sende Carew hjem?
Ja, det er uakseptabelt å slå
Nei, det er strengt
Begge burde vært sendt hjem

Se resultat

John Arne Riise og John Carew stilte ironisk opp for TV 2 på en kampanje mot vold og mobbing for ungdomsprogrammet Sone 2 - kort tid før de selv braket sammen i slagsmål etter en verbal duell.

- Det er alltid litt verbal knuffing mellom oss, men ikke noe fysisk, sa John Carew under opptaket.

- Vi har mye press på skuldrene våre, og vi løser dette med humør og prøver å slappe av, mente Roma-spissen, mens John Arne Riise nikket enig vedsiden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.