RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Beklager, Fulham!

(SCANPIX)
Sist oppdatert:
Manchester Uniteds nyerverving Louis Saha innrømmer nå at hans oppførsel i forbindelse med overgangen til Old Trafford var klanderverdig.

Han beklager seg overfor Fulham-fansen;

- Jeg vet at måten jeg oppførte meg på vil være utilgivelig for deler av Fulham-fansen, men jeg tror jeg gjorde det riktige for meg selv. Jeg er ikke en uredelig type og jeg ønsker å si takk og unnskyld på samme tid, til Fulham som klubb og ikke minst til fansen.

- Ikke gjør som meg
Saha råder blant andre Charltons Scott Parker (som er ønsket av Chelsea) og andre i deres situasjon til ikke å følge Sahas eksempel.

- Jeg vil ikke råde noen til å gjøre det samme som meg. Det var mitt valg. Jeg gjorde alt for at denne overgangen skulle gå i orden, sier Saha til Soccernet.

”Over mitt lik”
Saha har nå undertegnet en kontrakt som binder han til Old Trafford til 2009, etter at Fulham-manager Chris Coleman i lang tid gjorde det klart at hans stjernespiller ikke var til salgs og at en overgang ville skje ”over mitt lik.”

Coleman måtte bite i det sure eplet, mens United-boss Sir Alex fikk det som han aller helst ville.

PS: Saha er ikke tilgjengelig for United i søndagens FA-cup kamp mot Northampton, fordi han tidligere i sesongen har spilt for Fulham i cupen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere