RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Bendtner arrestert etter slåsskamp

Foto: PATRICK HERTZOG (Afp)
Sist oppdatert:
Ny avsløring om den danske superstjernen.

En ny politisak om den danske landslagsspilleren Nicklas Bendtner har kommet frem.

Den 13. september 2011 ble Bendtner nemlig arrestert etter en slåsskamp, melder Chronicle Live.

Pågrepet på hotell
Sunderland-spissen ble tatt av politiet på et lukushotell på Tyneside i Newcastle, men ble senere løslatt uten siktelse fra politiet. Bendtner og en annen person ble ført til politistasjonen for å forhindre fortsettelse av ordensforstyrrelse, skriver avisen.

Episoden skal ha skjedd bare dager etter at Sunderland tapte 2-1 mot Chelsea i Premier League.

En talsmann for politiet bekrefter episoden overfor lokalavisa.

- Torsdag 13. september mottok politiet en melding om slåsskamp på Hilton Hotel på Tyneside. Politibetjentene pågrep to 23 år gamle personer, men begge ble løslatt uten siktelse, sier politimannen ifølge avisa.

Det er ikke første gang Bendtner er i trøbbel hos politiet.

Dansken ble i november utpekt som overfallsmann av en hotellgjest, etter at det danske landslaget feiret seieren over Sverige på et hotell i København. Bendtner ble avhørt, men gikk fri fra siktelse.

Har skjedd før
Nicklas Bendtner ble også i desember arrestert av politiet, da han og Lee Cattermole ble arrestert etter en episode i Stowell Street i Newcastle 6. desember.

- Politiet kan bekrefte at to menn på 23 år ble arrestert mistenkt for hærverk den 15. desember. Det skjedde etter etterforskning av biler som ble ødelagt i Stowell Street i Newcastle-sentrum, noe som skjedde rundt klokken 22 6. desember, opplyser politiet.

De to slapp senere ut mot kausjon. Etter episoden i desember, skrev Bendnter et brev til «venner, supportere og Sunderland-familien», der han ba om unnskyldning og tilgivelse. Nå må han trolig finne frem pennen nok en gang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere