RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Benitez gir opp Villa

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Liverpool-manageren ser nå mot Robbie Keane.

Liverpool-manager Rafa Benitez har startet jakten på en erstatter for den langbeinte spissen Peter Crouch. Den engelske landslagspilleren forsvinner trolig til Portsmouth, i løpet av kort tid.

- Gir opp Villa
Mange store navn har blitt nevnt i forbindelse med Liverpool den siste tiden. Blant annet skal den spanske EM-toppscoreren, David Villa, ha stått høyt på ønskelisten. Torsdag medgir imidlertid den skjeggete manageren at han har gitt opp håpet om å sikre seg Valencia-spissen.

- Jeg sa her om dagen at Villa var en av spillerne vi fulgte, men sånn det ser ut nå, er han ikke noe reelt alternativ for oss.

- Vi vet at Villa er en veldig god spiller, men vi vet også prisen på ham. Derfor er han ikke noe mål for oss denne sommeren, sier Bentiez ifølge Sky Sports.

Går for Keane
Spanjolen retter nå i stedet oppmerksomheten mot Tottenhams Robbie Keane. Den irske kraftspissen er en annen spiller som har blitt knyttet til Anfield-klubben den siste tiden.

- Keane er en annen spiller vi vurderer, men det er også andre navn på blokka. Vi har kommet med en henvendelse til Tottenham, så vi får se hva som skjer, sier Benitez.

Nye spillere
Torsdag ble også Philipp Degen og Andrea Dossena presentert som nye Liverpool-spillere. Begge to er forsvarsspillere og kommer til å bekle henholdsvis høyre- og venstreback.

Philipp Degen har lenge vært klar for klubben. Han signerte for Liverpool i vår, siden han var inne i sitt siste kontraktsår med sin gamle klubb, Borussia Dortmund. Degen var ubenyttet reserve for det sveitsiske landslaget under sommerens EM-sluttspill.

Dossena kommer fra den italienske klubben Udinese. Venstrebacken imponerte stort i Serie A forrige sesong og spilleren skal ha kostet Liverpool rundt 75 millioner kroner.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere