RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EPA/Scanpix

- Benítez sitter trygt

Sist oppdatert:
En av Anfields mektigste menn tar Liverpool-manageren i forsvar.

- Man kan aldri forutsi scoringer i sluttminuttene. Det er dét som har kostet oss dyrt i Champions League. Det er ikke et grunnlag man tar avgjørelser rundt manageren på, understreker Liverpool-direktør Christian Purslow overfor Sky Sports 2.

Etter at Liverpool røk ut av Mesterligaen tirsdag kveld, vil debatten om Rafael Benítez' framtid komme på Anfield.

Les også: Farvel Benítez?

Enten man liker det eller ikke.

- Det er ikke den måten vi driver business på. Jeg minner om at Rafa har signert en ny femårsavtale med oss. Ettersom han nå er fire måneder inn i den avtalen, sømmer det seg ikke å diskutere hans framtid nå, mener Purslow.

Livsviktig derby
Men nettopp det kan skje allerede til helgen. Da står byrivalene Everton på motsatt banehalvdel. En kamp ingen av klubbene tåler å tape, og basert på årets sesonginnledning:

Ingen av dem har råd til å tape.

- Alle Merseyside-derbyer er betydningsfulle, men søndagens batalje på Goodison er en uvanlig betydningsfull test for Rafa. Med tap der risikerer han å tape fansen, skriver Daily Telegraph-skribent Henry Winter på sin twitterprofil.

Han har nok mye rett i det.

- Finansielt nøytralt
Ettersom ligatrofeet, Mesterligaen og ligacupen allerede er kjørt, er FA-cupen - og altså Europaligaen - det eneste som gjenstår for Liverpool.

Det vil også få økonomiske konsekvenser. Purslow velger ikke å krisemaksimere det faktum akkurat nå.

- De økonomiske tapene er faktisk begrenset, påstår han.

- Forutsatt at vi tar oss et stykke videre inn i Europaligaen, kommer vi til å ende opp med et finansielt nøytral år, legger den administrerende direktøren til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere