RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Benitez skal være her i fem år

Foto: Paul Ellis/AFP/Scanpix
Liverpool-eier Tom Hicks er ikke bekymret over konflikten med Rafael Benitez.

Fredag ble det kjent at Liverpools spanske suksessmanager Rafael Benitez takket nei til klubbens tilbud om ny kontrakt. Årsaken er at Benitez krever full kontroll over spillertransaksjoner i Liverpool, noe ledelsen foreløpig ikke vil gi ham.

I et intervju med Sky Sports sier imidlertid den ene av klubbens to amerikanske eiere, Tom Hicks, at han ikke er bekymret over situasjonen.

- Som Rafa sier, har vi et sterkt forhold. Vi forstår Rafas frustrasjon og er innstilt på å jobbe med ham. Vi vil fortsette samtalene og finne en løsning, sier Hicks.

Rafael Benitez forlot sin forrige arbeidsgiver Valencia nettopp fordi han ikke selv hadde kontroll over spillertransaksjonene i klubben.

Nå kommer Hicks og medeier George Gillett til Liverpool i slutten av januar.

- Vi kommer over til Chelsea-kampen og hadde allerede planlagt å møtes 30. og 31. januar. Vi vil rydde opp i alt vi eventuelt trenger å rydde opp. Rafa har vært frustrert i lang tid over hvor lang tid det tar å få ting til å skje og jeg tror at han bare forsøker å gjøre det lettere for seg selv å gjøre den jobben han skal. Vi kan fikse dette og det kommer vi til å gjøre, sier Hicks.

Det har lenge vært spekulert i at forholdet mellom Benitez og klubbens daglige leder Rick Parry ikke er det beste. Men Tom Hicks er ikke bekymret og gjør sitt beste for å berolige fansen.

- Jeg er helt overbevist om at Rafa elsker å være i Liverpool. Rafa skal være Liverpools trener de neste fem årene. Vi skal jobbe oss gjennom dette, avslutter Hicks.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere