- Benítez var den eneste grunnen til at jeg dro

Foto: Leon Neal (AFP)

Yossi Benayoun går hardt ut mot sin tidligere manager.

11.07.10 21:39

I forrige uke ble det klart at Yossi Benayoun forlater Liverpool til fordel for Chelsea, en overgang som ble avtalt av israeleren og Liverpools tidligere manager, Rafael Benítez, allerede før sistnevnte fikk sparken tidlig i juni.

Les saken: Chelsea henter Benayoun

Men nå forteller Benayoun at forholdet mellom ham og Benítez slett ikke var av det lystige slaget.

Én grunn
- Alle spør meg hvorfor jeg dro fra Liverpool. Det er bare én grunn til det: Rafael Benítez, sier midtbanespilleren til News of the World.

Han mener at den spanske manageren forsøkte å bryte ham ned under tiden på Anfield, og at han bestemte seg for å forlate klubben lenge før Roy Hodgson ble ansatt som ny manager.

- Om jeg spilte godt, følte jeg at han aldri ga meg ros. Om jeg scoret, forventet jeg fortsatt å bli satt ut av laget til neste kamp. Og når fansen ønsket at jeg skulle spille, fortalte Benítez meg at han ikke kunne skjønne hvorfor, avslører Benayoun.

Ikke den eneste
Israeleren forklarer at han ikke ville snakke ut til media om situasjonen av respekt for klubben, men at både spillerne og lederne i klubben visste hvordan han følte seg dårlig behandlet.

Og Benayoun tror ikke han er den eneste som ble fryst ut av Benítez i Liverpool.

Det siste året spanjolen satt i managerstolen, forsvant Xabi Alonso fra klubben, mens Albert Riera åpenlyst har gått ut og kritisert Benítez til spansk presse.

- Jeg vil ikke snakke på vegne av andre spillere i Liverpool, men folk vet hva som skjedde med Albert Riera og Xabi Alonso, legger Benayoun til.

- Det var det samme med meg. Benítez forsøkte å bryte meg ned, som han brøt ned Riera.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag