RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Benny åpen for Viking-retur

(SCANPIX)
Sist oppdatert:
Benny Lennartsson kan komme til å overta som Viking-trener for resten av sesongen.

Sentrale kilder i Viking forteller til TV 2 Sporten at Benny Lennartsson skal ha tilbudt seg å trene Viking gratis for resten av sesongen dersom Tom Prahl får sparken eller trekker seg - og kun få betalt om Stavanger-klubben beholder plassen i Tippeligaen.

Lennartsson ledet Viking til opprykk i 1988, seriegull i 1991 og cupgull i 2001. Svensken, som ikke fikk fortsette som trener i Viking etter 2002-sesongen blant annet på grunn av krangel om midler til spillerkjøp, kommer til Stavanger torsdag. Men det er i første omgang for å være med på 15-årsmarkeringen av seriegullet i 1991.

I nytt krisemøte
Viking hadde mandag kveld et nytt styremøte der fremtiden til trener Tom Prahl ble diskutert.

Vikings styreformann Ole Rugland ville etter møtet imidlertid ikke fortelle hva som blir den videre skjebnen til Stavanger-klubbens hovedtrener.

- Konklusjonene vi kom frem til møtet har jeg ingen kommentar til, sa Rugland til TV 2 Sporten etter at styremøtet var ferdig rundt klokken 22.30.

- Er Tom Prahl Viking-trener på tirsdag?

- Ja, det regner jeg med.

- Vanskelig situasjon
- Hvordan ser Dere på situasjonen for øyeblikket?

- Det er klart det er veldig vanskelig. Når du ligger på sisteplass i Tippeligaen er det en vanskelig situasjon for oss, det er alle enige om, fastslo Viking-sjefen.

Tirsdag får etter alt å dømme Tom Prahl det endelige svaret på om han får fortsette i trenerstolen på Viking Stadion ut sesongen.

Tidligere Lillestrøm-trener Arne Erlandsen er også blitt nevnt som en potensiell etterfølger for Tom Prahl. Erlandsen, som trakk seg som trener for svenske IFK Göteborg forrige uke, skal ha blitt observert i Stavanger søndag kveld.

Ukjente Erlandsen-rykter
- Dette er helt nytt for meg, sa Vikings sportslige administrator Egil Østenstad til TV 2 Nettavisen mandag.

Viking hadde foran årets sesong ambisjoner om å kjempe om gullet. Men etter 19 serierunder ligger den tradisjonsrike Stavanger-klubben på sisteplass i Tippeligaen med kun 17 poeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere