*Nettavisen* Sport.

- Benny i samtaler med Semb

Den tidligere Viking-treneren Benny Lennartsson skal ha vært i samtaler med Nils Johan Semb og Per Ravn Omdal før Portugal-kampen onsdag.

12.09.03 19:00

Lennartsson skal ha spist middag med Nils Johan Semb og assistent Harald Aabrekk. Foruten Benny var det ingen andre enn de som tilhører landslagstroppen til stede, melder Rogalands Avis.

Fotballpresident Per Ravn Omdal avkrefter imdlertid overfor TV 2 Nettavisen at NFF har vært i offisielt møte med Benny Lennartsson.

- Det stemmer ikke, opplyser Omdal til TV 2 Nettavisen.

- Ingen kommentar

Benny Lennartsson ledet Viking til to cupfinaler og to medaljer i Tippeligaen etter at han kom tilbake til klubben i 1999. Den populære svensken fikk likevel ikke fortsette som trener for blåtrøyene - blant annet på grunn av misnøye i spillergruppen. Nå kan han være en av kandidatene til landslagssjobben for Norge.

- Vi kommenterer aldri navn. Det jeg kan si, er at vi håper å ha en ny trener på plass innen 1. januar, sier Per Ravn Omdal til TV 2 Nettavisen.

- Men kan du si om Benny Lennartsson er en kandidat?

- Nei, jeg vil ikke kommentere navn. Men jeg kjenner Benny godt, og han er en god trener, svarer Omdal.

Leter utenlands

Fotballpresident Per Ravn Omdal forteller at de leter en ny landslagssjef også i utlandet.

- Vi leter etter kandidater i Norge og i utlandet. Det er ikke noe automatikk i at den nye trener må komme fra Norge, sier Omdal kryptisk.

- Søker dere etter en trener som representerer en viss spillerstil?

- He, he. Vi har selvsagt visse kriterier og kvalifikasjoner vi ser etter, men dette behandler vi internt, røper Omdal.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.