*Nettavisen* Sport.

- Berg er en hykler og løgnaktig jævel

Foto: (Scanpix/Facebook)

Olivier Occean med totalslakt av Henning Berg i kjølvannet av Ujah-saken.

11.03.11 14:16

LSK-spiss Anthony Ujah gikk denne uken hardt ut mot LSK-trener Henning Berg, etter at lagkamerat Alhassane Dosso ikke får fortsette i klubben. Som straff fikk Ujah én kamps karantene av klubben, og spiller ikke fredagens generalprøve mot Odd Grenland.

Hard kritikk fra Occean
Nå får han støtte av tidligere LSK-spiss Olivier Occean.

«Anthony, du har min fulle støtte. Henning er en hykler og en løgnaktig jævel. Det som fort kan skje nå, er at han ikke vil bruke deg på en halv sesong og fortelle deg at han prøver noen andre spillere fremfor deg. Han har alt planlagt nå, tro meg. Det verste er det som skjer i garderoben. Han snakker bare til to spillere, og med støtten til disse spillerne føler han seg uovervinnelig. Jeg mener virkelig at han lurer supporterne. Jeg husker en spiller sa han hatet LSK i fjor(Mads Dahm, red.anm.), og ble han suspendert? NEI! Henning forsvarte ham. Hvis han ikke kan forsvare sin egen toppscorer, hvem vil da score mål for ham? Ja, det glemte jeg, de har alltids dødballene:):):)»

Denne meldingen, oversatt fra engelsk, skrev tidligere Lillestrøm-spiller Olivier Occean i et kommentarfelt på www.lsk.no i går kveld, under denne artikkelen.

- Sa det jeg måtte si
LSKs hjemmesider krever at man identifiserer seg gjennom Facebook for å kommentere, og det er altså dette Olivier Occean har gjort. Da Nettavisen kontakter Occean, vil han ikke utdype meldingen.

- Nei, jeg sa det jeg måtte si, og vil ikke legge til noe mer, skriver Occean i en tekstmelding til Nettavisen.

At Occean ikke er Henning Bergs største fan er ikke noe nytt. I november i fjor fortalte Occean til Nettavisen at han synes Berg behandlet ham som dritt, og Occean forlot LSK etter å ha sittet på benken de fleste kampene under Henning Berg.

Nå har han altså gått hardt ut mot gamletreneren igjen - denne gangen via klubbens egen hjemmeside.

Taus Berg
LSK-trener Henning Berg hadde ikke fått med seg Occeans kommentar da Nettavisen snakket med ham fredag morgen. Han ville heller ikke si så mye om Occeans utblåsning, etter at Nettavisen gjenga kritikken i innlegget.

- Hva han skriver der får stå for seg selv. Jeg kan ikke kommentere det.

- Hva synes du om kanalen Occean velger å rette kritikken gjennom?

- Jeg kan ikke kommentere dette. Hva han skriver der kan jeg ikke forholde meg til, avslutter en tydelig oppgitt Berg.

PS. Kommentaren til Occean ble i 0930-tiden fredag fjernet fra LSKs hjemmesider.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag