RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Berg intervjues av Blackburn mandag

Foto: EuroFootball (Getty Images)
Sist oppdatert:
Det hevder engelsk avis.

Den tidligere Lillestrøm- og Lyn-treneren Henning Berg er aktuell for å overta den ledige jobben som Blackburn-manager, melder lokalavisen Lancashire Telegraph.

Avisen skriver at Berg, som vant Premier League med Blackburn i 1995, skal intervjues om jobben allerede i løpet av mandagen.

Snarlig avgjørelse
Blackburn har jaktet en manager siden Steve Kean måtte forlate skuta for noen uker siden, og klubben rykket som kjent ned fra Premier League etter forrige sesong.

Eric Black har styrt klubben siden Keans avgang, men har trolig vært manager for siste gang, og seieren mot Watford på lørdag var trolig den siste før Blackburn ansetter en permanent manager.

Berg er for tiden klubbløs, etter at han måtte forlate jobben som LSK-trener etter fjorårssesongen. Han har siden den gang figurert som fotballekspert for TV 2.

Stort navn
Nordmannen er fortsatt et stort navn på Ewood Park, der han i løpet av to perioder spilte over 200 kamper for klubben. Som Blackburn-spiller vant han både Premier League og ligacupen.

I tillegg har han spilt for klubber som Manchester United og Glasgow Rangers.

Det har ennå ikke lyktes Nettavisen å få en kommentar fra nordmannen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere