Gå til sidens hovedinnhold

- Berg ønsket av Lyn

Henning Berg kan overta som ny Lyn-trener etter karrieren i Glasgow Rangers.

Det skriver Aftenposten. Ifølge avisen skal Henning Berg være den nyansatte sportsdirektøren Morgan Andersens hemmelige ess.

- Jeg har fortalt Henning at jeg skal begynne i Lyn. Jeg har spurt ham hvilke tanker han har om fremtiden. Men én ting er å ønske Henning Berg, noe annet er å få ham. Jeg går ut fra at det vil stå svært mange i køen når han kommer hjem. Norges Fotballforbund og landslaget, for eksempel, sier Morten Andersen.

- Ingen kommentar

Lyn-eier Atle Brynestad vil ikke kommentere nye trenerkandidater til den ledige Lyn-jobben. Men han legger ikke skjul på sin beundring av landslagskaptein Henning Berg.

- Henning Berg er en fantastisk fyr. Alle vet hva han står for, sier en hemmelighetsfull Atle Brynestad.

Berg vil bli trener

Henning Berg er smigret over interessen fra Lyn. Den tidligere Manchester United- og Blackburn-spilleren røper at han går med en trenerdrøm i magen etter at fotballkarrieren er over. Glasgow Rangers blir trolig midtstopperens siste stopp før han legger fotballskoene på hyllen.

- Hyggelig sagt. Det er ikke uaktuelt for meg å bli trener, jeg avviser det ikke, men akkurat nå konsentrerer jeg meg om spillerjobben i Glasgow Rangers, sier hovedpersonen til Aftenposten.

Reklame

Black Week: 10 superkupp du bør sjekke ut