RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
AKTUELL FOR NORGE: Elverum-trener Christian Berge kan bli Norges nye landslagstrener i håndball.
AKTUELL FOR NORGE: Elverum-trener Christian Berge kan bli Norges nye landslagstrener i håndball. Foto: Lise Åserud (NTB scanpix)

- Berge ønsket som Hedins erstatter

- Det er jo den optimale jobben for en trener i Norge.

Elverum-trener Christian Berge skal mandag i møter med Norges Håndballforbund om den ledige trenerjobben for herrelandslaget.

Robert Hedin ga seg som landslagssjef tidligere i uken etter fem og et halvt år i jobben. Forbundet har varslet at de håper å ha erstatteren på plass så fort som mulig.

Fredag meldte TV 2 at Christian Berge er mannen som kan bli Norges neste sjef for håndballherrene. Berge setter pris på interessen.

- Det er jo den optimale jobben for en trener i Norge. Det er selvsagt smigrende, men det er langt fra det til å faktisk få jobben, sier Berge til TV 2.

Han er på papiret bundet til Elverum i tre år til.

- Ja, det kom veldig brått på. Jeg har jo en kontrakt med Elverum. Det er jo noen utfordringer, men som regel er de alltid løsbare på ett eller annet vis, sier Berge.

Ifølge TV 2 kan håndballforbundet i første omgang bare tilby Berge en kontrakt fram til sommerens VM-kvalifiseringskamper mot Østerrike. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere