*Nettavisen* Sport.

- Berge ønsket som Hedins erstatter

AKTUELL FOR NORGE: Elverum-trener Christian Berge kan bli Norges nye landslagstrener i håndball. Foto: Lise Åserud (NTB scanpix)

- Det er jo den optimale jobben for en trener i Norge.

Elverum-trener Christian Berge skal mandag i møter med Norges Håndballforbund om den ledige trenerjobben for herrelandslaget.

Robert Hedin ga seg som landslagssjef tidligere i uken etter fem og et halvt år i jobben. Forbundet har varslet at de håper å ha erstatteren på plass så fort som mulig.

Fredag meldte TV 2 at Christian Berge er mannen som kan bli Norges neste sjef for håndballherrene. Berge setter pris på interessen.

- Det er jo den optimale jobben for en trener i Norge. Det er selvsagt smigrende, men det er langt fra det til å faktisk få jobben, sier Berge til TV 2.

Han er på papiret bundet til Elverum i tre år til.

- Ja, det kom veldig brått på. Jeg har jo en kontrakt med Elverum. Det er jo noen utfordringer, men som regel er de alltid løsbare på ett eller annet vis, sier Berge.

Ifølge TV 2 kan håndballforbundet i første omgang bare tilby Berge en kontrakt fram til sommerens VM-kvalifiseringskamper mot Østerrike. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.