RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Azar Karadas
Azar Karadas Foto: Gorm Kallestad/Scanpix

- Bergen fortjener bedre

Sist oppdatert:
U21-landslagets kaptein Azar Karadas synes det er tåpelig å spille U21-landskamp mot Luxembourg på Brann Stadion. - Bergen fortjener bedre, sier han til Bergens Tidende.

Det norske U21-landslaget spiller mot Luxembourg klokken 15.30 fredag på Brann Stadion. Dette reagerer lagkaptein Azar Karadas på.

- Det blir for dumt å legge kampen til Bergen, attpåtil på en fredag klokken halv fire. Når jeg har spurt folk jeg kjenner her i byen om de kommer på kampen, sier de bare «hæ?». Folk er opptatt med jobb eller med å hente unger på denne tiden. Vi har allerede vunnet puljen, og Luxembourg er et lag vi slår i 9.999 av 10.000 kamper. Såpass ærlig må vi være, sier Karadas til Bergens Tidende.

Han vil heller spille foran fulle tribuner i en liten bygd enn å spille for et par hundre på Brann Stadion.

- Bergenserne er vant til å se gode kamper med masse folk på Stadion når Brann spiller. Derfor fortjener Bergen en skikkelig landskamp, helst med A-landslaget. Vi skulle heller spilt i en bygd. Sogndal, for eksempel. Da ville både spillere og publikum følt seg mer verdsatt. Vi stiller tross alt med mange kjente spillere som folk ser på tv og leser om i avisene hver helg, sier han.

Sist Norge spilte U21-landskamp i Bergen kom det 800 tilskuere og det er ikke noe håp om at det skal komme flere og ser kampen mot Luxembourg.

- Kommer det flere enn sist, blir jeg positivt overrasket, sier daglig leder i Hordaland Fotballkrets Roald Brun Hansen til BA.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere