*Nettavisen* Sport.

- Bergen perfekt for Scharner

- Paul (Scharner) er så glad for å spille midtstopper at han drar ikke fra Bergen uten et virkelig kjempetilbud kommer, sier Scharners rådgiver, Valentin Hobel, til ibergen.no.

22.09.05 13:43

- Bergen er et perfekt sted for Paul i denne fasen av hans karriere. Han har selv aldri vært i tvil om at det er på midtstopperplass han kan drive det lengst, internasjonalt. Nå gjelder det å få vist stabilitet på den plassen over noe tid. Jeg antar at Paul spiller minst 20-30 kamper til for Brann, hvis ikke noe helt spesielt skulle dukke opp, sier Hobel.

Østerrikeren Valentin Hobel er Paul Scharners personlige trener, manager og rådgiver. Han har ikke hørt om noen interesse for Brann-spilleren utover at Birmingham var på Stadion med sine følere.

- Det var en strek i regningen for Paul at han ikke kom med på det østerrikske landslaget, men trener Hans Krankl mener at den norske ligaen er for dårlig til at det skal være noen målestokk.

- Paul har kjempet hele sitt fotballiv for å få spille midtstopper. Da han forlot Austria Wien spilte han høyreving. Han ga grei beskjed om at det kunne han ikke holde på med. Under tyske Christoph Daum hadde han tillit og var på blokken til klubber som Udinese og Mallorca, da det kom ny trener ble det uutholdelig og det lite vellykkede byttet til Salzburg ble en realitet.

- Paul har likt seg i Bergen fra første dag og nå er han overlykkelig. Han spiller midtstopper og han viser i hver kamp hvilken spiller han er. Det skal litt av et tilbud til for å lokke Paul Sharner fra Bergen, sier hans rådgiver Valentin Hobel.

Har han rett i at Scharner vil spille 20-30 kamper til for Brann som midtstopper vil han tidligst forlate Brann i løpet av neste sommers overgangsvindu.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag