- Bergen will be on fire

Foto: Aleksander Wiken/iBergen.no

Det sier Robbie Winters før den store kampen mot Rosenborg om noen uker.

03.10.06 12:20

Skotten mener oppgjøret mot Rosenborg på Stadion 22. oktober kommer til å bli et høydepunkt av dimensjoner.

- Bergen will be on fire. Atmosfæren er fantastisk her og det blir nok en spesiell kamp, mener spissen som dermed gir ny næring til hat-oppgjøret som nok kommer til å bli utsolgt bare noen timer etter at billettene blir sluppet klokken 10.00 i dag.

- Får det ikke lett
Om gullkampen blir avgjort i denne kampen vet han ikke, men han presiserer at Rosenborg ikke får det lett i de neste kampene sine.

- De skal ha både HamKam og Fredrikstad borte og det blir ingen lette kamper for dem. Dette er to gode hjemmelag, sier Winters som legger til at Iversen kanskje mister formen snart også.

- Men nå er vi to poeng bak Rosenborg og vårt fokus er neste kamp mot Lyn, sier Winters for å få det hele litt inn på skinner igjen.

Lyn en nøtt
Og nettopp Lyn-kampen blir av mange i Brann sett på som selve nøkkelkampen i sesonginnspurten. En kamp som Brann naturlig nok også bør vinne for å henge med Rosenborg hvis de fortsetter i samme sporet. For Mjelde er klokkeklar på at Brann fremdeles går for gull, selv om det nå er Rosenborg som leder serien.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.