RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Berntsen strøk på legesjekk

Foto: Foto: Morten Holm / SCANPIX
Sist oppdatert:
Tommy Berntsens eventuelle overgang fra Lyn til Vålerenga strandet på legesjekken.

VIF jaktet på Lyn-klippen som en erstatter for Erik «Panzer» Hagen, som forsvant til Russland før jul. Tommy Berntsen kunne blitt erstatteren, men han besto ikke legesjekken.

Tillot
- Etter at Vålerenga kontaktet oss angående prisen på Tommy Berntsen, spurte de om de kunne ta en medisinsk test av ham. Det tillot vi. Lars Bohinen ringte meg opp igjen og sa at en overgang ikke var aktuelt, fordi han ikke bestod den medisinske testen, sier Morgan Andersen, sportsdirektør i Lyn, til Dagbladet.no.

VIF-direktør Kjetil Siem bekrefter at Tommy Berntsen var i samtaler med Vålerenga. Men han vil ikke si noe om at det hele strandet på legesjekken.

Ikke enige
- Jeg kommenterer av prinsipp ikke innholdet av legesjekker. Jeg er ikke lege. Det er korrekt at vi tilbød Tommy Berntsen en toårsavtale. Men han ville ha en like lang avtale som han har i Lyn. Og da ble vi ikke enige, sier VIF-direktør Kjetil Siem til TV 2 Nettavisen.

Han bekrefter imidlertid at Tommy Berntsen var på legesjekk i Vålerenga.

- Vi har legesjekk på alle spillerne, vi, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere