RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Berre lækkert!

Sist oppdatert:
Morten Berre scoret to og ga Vålerenga full pott på Lerkendal. For å si det på trøndersk: Det er «Berre lækkert»! Se målene her.

LERKENDAL (TV 2 Nettavisen), ROSENBORG - VÅLERENGA 2-3:

Kampfakta og spillerbørs

- De som påstår at det ikke er noe spesielt å slå Rosenborg i Trondheim, de lyver. Enkelt sagt så er det helt herlig å gå av Lerkendal med tre poeng i lomma. Når en på toppen av det hele har scoret to mål, er det bare helt fantastisk. Kan faktisk ikke tenke meg noe som er særlig større i norsk fotball, smiler Berre, som kronet en flott vårsesong med glitrende spill i Trondheim.

- Synes det gikk bra i dag, sier han beskjedent.

- I tillegg til å score to mål, lyktes jeg bra med det jeg prøvde på. En av mine bedre kamper, oppsummerer han og smårister på hodet over at han igjen har inntatt posisjonen som eliteseriens toppscorer med ni fulltreffere.

- Det er nesten ikke til å tro. Fortsetter vi å spille som i kveld og jeg beholder målteften, så kan det bli riktig artig utover sommeren og høsten, sier Vålerengas måljeger, som slett ikke vil avskrive Rosenborg i kampen om gullet.

Avskriver ikke RBK
- Det er lenge igjen av sesongen og mye kan fortsatt skje. Får trønderne flyt, kan de utmerket godt blande seg inn i tetstriden igjen. Men når det er sagt; vi har skaffet oss et forsprang vi ikke har tenkt å rote vekk, sier banens beste spiller og får støtte fra en strålende fornøyd Kjetil Rekdal.

- Det er bare tull å snakke om at toget er gått for Rosenborg. De kan utmerket godt vinne sju-åtte kamper på rad og klatre til topps på tabellen. Da er ikke Starts tolvpoengsledelse så mye verdt. Jeg er nemlig overbevist om at sørlendingene får det tungt utover i sesongen og da er det mange lag som kan melde seg på i toppen, deriblant RBK, sier Vålerenga-treneren, som er strålende fornøyd med sitt lags innsats i Trondheim.

- Guttene jobbet knallhardt og ville ganske enkelt vinne denne kampen. Det ble avgjørende i dag, slår han fast.

RBK sover-Vålerenga scorer
Mens Rekdal & Co feirer tre poeng og jubler over at maskineriet igjen fungerer, må vertskapet nok en gang forklare hvorfor det ble tap. I motsetning til kollegaen i nabogarderoben har ikke Per Joar Jansen særlig tro på at det blir seriegull i år.

- Nå er det langt opp til toppen – sannsynligvis for langt, sukker han oppgitt. Tydelig skuffet over tapet og over prestasjonene mannskapet hans vartet opp med.

- Vi gjør mye bra og er fullt på høyde med Vålerenga i store deler av kampen. Men så sovner vi i de avgjørende øyeblikkene og lar gjestene score et par enkle mål. Irriterende og svært frustrerende, sier Rosenborg-treneren, som medgir at han ikke har noen løsning på hvordan få laget hans skal komme seg opp av gjørma.

- Vi må prøve å legge denne kampen bak oss raskest mulig å se framover mot neste oppgjør som er mot Hønefoss i cupen allerede på torsdag.

Samtidig må vi vurdere hva som må gjøres både med og rundt laget, sier Hansen. For første gang åpner han nå for at det kan bli aktuelt å hente inn nye spillere.

Må holde hodet kaldt
- Vi får se hva som skjer. Det er en fortløpende vurdering, sier han og sparker ballen over til Rune Bratseth:

- Nye spillere vurderes hele tiden, men vi har ikke noe konkret på gang, sier RBK-direktøren, og understreker at det er viktig at klubbledelsen klarer å holde hodet kaldt selv om det seiersvante mannskapet nå sliter tungt.

- Det er viktig ikke å gjøre noe overilt. Vi har fortsatt troen på det vi holder på med, men må samtidig erkjenne at de andre lagene i Norge har tatt et steg framover mens vi har tatt ett tilbake. Vi er rett og slett ikke gode nok for tida, sier Rune Bratseth.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere