*Nettavisen* Sport.

- Beslutningen er tatt

Foto: Adrian Dennis (AFP)

Barcelona har ikke råd til Fabregas.

Den spanske gigantklubben har lenge vært ute etter Arsenal-stjernen Cesc Fàbregas, men nå legger klubbpresidenten en mulig overgang død.

– Barcelona kan ikke betale Arsenal 50 millioner euro (394 millioner kroner) for Cesc Fàbregas i sommer, sier Barcelona-president Sandro Rosell til sport.es.

Barcelona-trener Josep Guardiola har lenge ønsket seg midtbaneeleganten, men da Barcelona la inn et bud på 40 millioner euro i fjor sommer avslo Arsenal tilbudet kontant.

Ifølge Rosell vil de ikke øke budet sitt.

– Beslutningen er tatt. Selv om Guardiola krever å få spilleren til klubben, kan vi ikke betale et så stort beløp. Vi kommer nok til å forhandle med Arsenal, men beløpet skal være fornuftig – ikke vanvittig, fortsetter Rosell.

Selv om mange ser på Barcelona som verdens beste klubblag er ikke økonomien i verdensklasse. I fjor sommer ble det kjent at katalanerne tok opp et lån på 1,2 milliarder norske kroner for å betale ut lønn til spillerne.

Fàbregas er en viktig brikke i Arsène Wengers mannskap og har vært en viktig bidragsyter til at London-laget nå kjemper en innbitt kamp mot Manchester United om ligatittelen i Premier League.

Wenger vil nødig gi slipp på sin spanske juvel.

Cesc Fàbregas har kontrakt med Arsenal til 2015.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.