RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SPENNENDE: Espen Børufsen er blitt beskyldt for å være begrenset i spillestilen, men har tatt store steg det siste året. Det blir gøy å se om han kan følge opp i 2011.
SPENNENDE: Espen Børufsen er blitt beskyldt for å være begrenset i spillestilen, men har tatt store steg det siste året. Det blir gøy å se om han kan følge opp i 2011. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Scanpix)

- Beste følelsen jeg har hatt

Matchvinner Espen Børufsen (22) revansjerte fjorårets pinlige 1-8-tap i Molde.

MOLDE - START 1-2:

MOLDE (Nettavisen): I fjor ble Start avkledt og ydmyket 1-8 i Molde. I gårsdagens 2-1-seier over Molde fikk Espen Børufsen og Start endelig sin revansje.

I det 83. minutt avgjorde Børufsen kampen til fordel for bortelaget med en herlig chip over Molde-keeper Knut Lillebakk.

- Det verste jeg har opplevd i min fotballkarriere er 1-8-tapet her i fjor. Nå er følelsen noe helt annen. Det er bare deilig. Å bli matchvinner i dag er den beste følelsen jeg har hatt på fotballbanen, sier Børufsen.

Revansjelystne
Børufsen avslører at Start-spillerne var ekstra lysten på å revansjere det grusomme tapet i Molde fra fjorårets sesong.

- Vi har ikke pratet så mye om det som skjedde i fjor, men når vi gikk i garderoben før kampen snakket spillerne om at vi skulle ha revansje.

- Det som skjedde i fjor var pinlig og nettopp det ga oss en ekstra grunn til å trøkke til utpå banen, sier Børufsen.

Også Start-kaptein Geir Ludvig Fevang satt igjen med en litt annen følelse i går enn etter det forrige besøket i Molde.

- Jeg har forsøkt å distansere meg fra 1-8-tapet. Det var en forferdelig opplevelse. Nå sitter jeg bare igjen med en behagelig følelse etter seieren. Det var deilig med revansje, sier Fevang til Nettavisen.

- Høie helt psyko
Matchvinner Espen Børufsen kan ikke få fullrost Start-keeper Kenneth Høie nok etter at sistnevnte vartet opp med noen klasseredninger som holdt Start inne i kampen.

- Høie var helt psyko. Det er ikke mange keepere i Norge på nivået Høie er på, skryter Børufsen.

Spesielt god var Høie da han trakk fram en reaksjonsredning fra øverste hylle på Molde-spiss Baye Djiby Falls heading på en Magne Hoseth-corner.

- Vi kan vel egentlig takke Høie for tre poeng mot Molde. Vi er heldige som har en slik keeper mellom stengene, mener Børufsen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere