RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EPA/Scanpix

- Bestem deg, Rivaldo

Rivaldo har reist hjem til Brasil for å tygge på tilbudet fra Bolton. Manager Sam Allardyce frykter at han bruker tilbudet til å lokke andre klubber på banen.

Allardyce frykter at brasilianeren nå bruker tilbudet fra Bolton til å lokke andre og mer glamorøse klubber på banen. Derfor kommer han til å kreve at Rivaldo (32) snart bestemmer seg.

- Jeg er skuffet over at vi ikke har fått en avgjørelse ennå, men det betyr også at det fortsatt er håp, sier Allardyce ifølge AFP.

- Men hvis det ikke skjer noe positivt i løpet av få dager, må vi sette en stopper for overgangen. Det kan nemlig bety at tilbudet vårt blir brukt til å lokke fram andre tilbud, og slik ønsker ikke vi å jobbe, legger han til.

Rivaldo fløy denne uka hjem til Brasil for å vurdere tilbudet, og for å diskutere en overgang til nordvest-England med resten av familien.

Brasilianerens britiske agent, Peter Harrison, hevder ifølge nyhetsbyrået at Rivaldo er tilfreds med tilbudet, men litt usikker på om han vil gå til en av Premier Leagues minste klubber.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere