RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Bestemmer meg før Kollen

Foto: Heiko Junge (Scanpix)
Sist oppdatert:
Fortsetter Liv Grete Skjelbreid Poirée karrieren? Svaret får vi i Holmenkollen.

SAN SICARIO (TV 2 Nettavisen): Avslutningsdistansen i OL ble en fiasko for gladjenta fra Hålandsdalen, men etterpå var media opptatt av alt annet enn 18. plassen.

Det store spørsmål er om Norges beste kvinnelige skiskytter forlenger karrieren – eller om hun trapper ned for å prioritere mammarollen.

- Jeg har ikke bestemt meg ennå. Men nå skal jeg ha fire-fem rolige dager hjemme, og i løpet av de dagene kommer jeg nok til å fatte en beslutning. Hva jeg bestemmer meg for, får dere vite i forbindelse med verdenscuprennene i Holmenkollen, smiler Liv Grete.

- Hatt det utrolig morsomt
Rennene i Holmenkollen avslutter hele verdenscupsesongen 23.-26. mars.

Hva som blir avgjørende for valget, vil ikke Liv Grete si så mye om. Men hun innrømmer at det kommer til å spille en rolle hva ektemannen Raphaël bestemmer seg for.

- Det kan ha noe å si. Jeg tror Raphaël bestemmer seg for å fortsette, men jeg vil egentlig ikke si så mye om hva det betyr for mitt valg, smiler hun lurt.

Samtidig legger ikke 31-åringen skjul på at årets sesong har vært en opptur.

- Forrige sesong vurderte jeg flere ganger underveis å legge opp. Denne sesongen har jeg hatt det utrolig morsomt og følt fremgang hele veien, forklarer hun.

Tror Liv Grete fortsetter
Avtroppende landslagssjef Arne Idland føler seg trygg på at lagets største stjerne fortsetter.

- Jeg tror Liv fortsetter. Hun har hatt et løft i vinter, helt klart. Men hvis hun likevel velger å avslutte karrieren, blir det viktig å sørge for at hun fortsetter i en eller annen rolle som gjør at vi kan dra nytte av den kompetansen hun sitter inne med, sier Idland.

Om Linda Tjørhom fortsetter neste vinter, er også et åpent spørsmål. Men etter OL-avslutningen ga hun signaler som tyder på at også hun er på glid.

- Jeg fortsetter så lenge jeg synes det er morsomt. Og akkurat nå synes jeg det. Så jeg håper det blir flere år, sier Tjørhom, som i likhet med de fleste OL-farerne ser veldig fram til å komme hjem.

- Jeg er en hjemmekjær person. Det er tøft å være mye borte, medgir hun.

Hjem til Emma
Liv-Grete Skjelbreid Poirée reiser umiddelbart hjem til lille Emma.

- Jeg har ei lita jente som venter på meg, så nå skal det ble veldig godt å reise hjem.

- Hvor lenge er det siden du så henne?

- Altfor lenge!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere